Kära dagbok!

Alla inlägg under september 2009

Av Jean - 13 september 2009 19:06

Efter en fullsatt dag på shemat var jag ganska trött när det väl var dax för pary. Men med god mat och dryck och en antal kaffe koppar försvann den i härdiga huvud verken och festen kunde börja!

Trevliga människor och en glad 40 åring som tilldelades en heldel spex gjorde tillställningen till en mycket lyckad kväll!


Kvällen i bilder! Tyvärr är bilderna fel inlgda...börja kolla nere från och upp!


Fina Faten blev maten!

 


   


   

Och så var kvällen slut! Tack Annika för en Jättekul fest!  

         

Mor och son kram!

    

Kram på svärmor!

          

Andreas tar en svängom med svärmor Annika!        

Sussane jag & Tessan med far sin!                  

Far och son

   

Sussane och Tessan tar en sväng om!              

Mingel!

         

Bugg & rock´n roll

    

Party brudar...  

Turr Turr...och Andreas känners sig trots allt nöjd över mustachen!  

Tessan och Sussi...

  

och ögon som tindrar

    

Bröderna Eriksson

    

Annikas mor kära mor

       

Mor & son

  

Efter en ngt beskiken Annika över alla katter och trädgård figurer kom äntligen nått annat...En trevlig resa!  

Och Annika ler...

  

Syjuntan spexar!

  

Frihets gudinnorna!

 

Presentöppning!

  

Maten avsmakas efter en tipspromenad!  

Inga katter och trädgård figurer, var en 40 årings önskan! 

Bara därför fick hon massor med katter & trädgårdfigurer!

  

Bartendern Albin

 

Sonen Andreas & Sussi  

Annika Albin med kusin

  

Annika, en pigg & glad 40 åring!

  

Av Jean - 12 september 2009 05:57


 

Min Morgon startade kvart över fem! Skulle behövt sova ngt mer, med tanke på att den här dagen kommer, som gårdagen gå för runt! Men det var en jätte bra dag i går och vilken enrgi jag hade! Det var länge sen jag hade sån lust & framför allt ORK! Det måste vara nått dunder medel i dom där vitaminerna!


Promenad med att plocka höst dekorationer till festen.

Koka pasta till 53 pers med sällakap av Tessan.

Dekorera blomsterarrangemang.

Plocka ur bilen på massor av bröte! 

Åkte till hundaffären och fixa byte av en säck hundmat som var dålig...Skit bra gjort av mig eftersom jag tycker sånt jobbigt & skulle helst för att slippa kunna köpa ny och kasera den istället.

Städa mitt hem.

Var och hjälpte Gert och Marianne.

Besök av Andreas & Sussi.

Dukning på masab.

Och ett Trevligt Resturang besök! Tusen Tack Annika!


...och ingen Middags lur på hela dan! Så skönt att känna den här energin! Mår så bra så jag skulle vilja rekomendera hela värden dom här vitaminerna. Visst finns det fortfarande skuggor i livet, men dom blir ju så mycket enklare att hantera om man har lite normal energi!

Idag blir väll en liknande dag, men det är kul! Fan så kul! Kallskurna fat & pasta sallad som ska fixas med innan festen kan börja!

Så det här duger inte...


Carpe Diem Jeanette 

Av Jean - 11 september 2009 06:27

Sista blommorna ute på vårt gärde!

  

Godmorgon! Vaknade kl 6, och har även i natt drömt mycket! Kommer inte ihåg vad, men drömt har jag! Var även igår piggare, så det är ju bara att konstatera att dessa "lyckopiller" är rena rama giftet i längden. Hoppas det verkligen går vägen att sluta med skiten och få upp lite enrgi och kanske bli en normal människa! Det ända som oroar mig är den farbenade klon på Lilleman. Han är som vanligt ute, men inne tycker jag han blir lite nere. Har en tid hod vetrinären idag. Men efter råd från många håll tror dom att det är jag som ömkar han och han blir lite ynklig för just mitt ömkande. Målar upp blodförgiftning och en döende hund, kanske ngt hypokondriker även när det gäller min Lilleman.  För självaste klon ser kanon fin ut, han ömmar inte och man får tvätta utan problem. Det fick man inte fick göra första dagarna, då han förskte komma undan in i det längsta! Så rådet jag fått och kommer nog ta det, är att inte bry mig så mycket och kolla av det hela tiden och avvakta återigen! Det konstiga är att varje gång jag beställt tid blir han kanon pigg, kanske är det min lättnad som genomskådas! Igår efter det rådet gick vi på en runda och då var han fullkomligt som vanligt igen! Så det är bara att acceptera att det är jag som målar upp och förvärrar det hela!


Förutom katastroftankarna på min lilleman så gick även gårdagen till ända utan att sovit på dan! Helt otroligt, visst kom det en liten svacka en stund på eftermiddagen men den gick och arbeta sig vaken igenom! Gårdagen började med en promenad och lössläpp på järdet, han jagade lite bil ( så här var han banne mig inte dålig). Men då vart jag j...t förbenad, sen gick han lös vid mig och satt och kolla ut mot vägen utan att ens försöka igen! Han börjar verkligen bli mer lyhörd! Efter det åkte jag i väg till Willys och shoppade inför Annikas 40 årsskiva, så nu är det klart! Köpte även hårfärg och gör mig fin prudukter till mig själv, måste verkligen börja ta hand om både mitt  inre och yttre och se om det går att må något bättre. 


Efter shoppingen begav jag mig en sväng till Tessan och sen en sväng till mammas stuga och vi tog en liten runda i spåret. Hur går det då med mina vitaminer och utrensningen...Vitaminerna är ju inge svårt att peta i sig, men Detroxen känns lite kanske som överkurs eftersom jag ramlat in i lite mattvång igen. Tycker också att när jag försöker börja dagen med frukost, vilket jag annars aldrig gör...Så är det pricis som då fortsätter jag sen och mula hela dagen! Men idag är en ny dag och jag får försöka igen!


Carpe Diem Jeanette


Av Jean - 10 september 2009 06:59

   

Igår hade jag en bar dag, så bra känsla i kropp och själ att det var länge sen jag kände den livslusten faktist!

Fick ovanligt mycke gjort! En skogrunda med dottern och hundarna, damsugning & gräsklippning. Sen blev det en liten tuppis men den varade inte i tre, fyra timmar som den bruka, utan 45 normala minuter. Att vila så är väll helt ok & acceptabelt! Efter det vart det ett träningspass i lydnadsträning med Bibbi och Ida! Han gick kanon idag och han var verkligen på G...Kanon fint fotgående! Så om vi ligger i lite nu kanske vi verkligen kommer vara start klara till tävlingen 10 okt! Det är ju lite delar som ska på plats..Apporten framför allt, som är det svåraste just nu! Stanna undergång måste ju utvecklas en del, men han stannar kanon snabbt!

Promenaden dit gick också förträfligt för att vara två fina damer med som störning...Kanon kille!

Trött var han när vi besökte Andreas och svär dottern för att klippa mig, kanske inte riktigt fitt for ändock pga klon!

Lite oroad men jag får försöka av vakta och se vart det tar vägen!


Planerna idag då! Massor att göra! Ska och handla och börja fixa inför en kompis 40 års skiva på lördag! Så det är väll bara ta tag i dagen utan betänkligheter! I natt märkte jag av första utsättnings biverkningen på Fluxitinen...Mardrömmar och svettningar så natt sömnen har inte vart den bästa, men känner mig trots det ändå på gott humör ännu. Kanke kan det vara även självaste utrensningen och reningen Detoxen skapar kanske! Vad vet jag! Känns på nått sätt renande iallafall, det är ju gifter och avfall som på nått sätt hämmar min livslust & livsenergi!


Så Carpe Diem Kram Jean...



Av Jean - 9 september 2009 06:12

Jag har snart varit utan mina Fluexitin i snart en vecka och jag börjar känna att livet är på väg tillbaka! Sov inte på hela dagen, utan var vaken hela dan utan problem! Dan började med att Lilleman och jag tog en promenad upp på stan för att sätta in pengar. Han var verkligen kanon duktig och vi passerade hundar utan problem i löst koppel! Helt otroligt! När vi kom hem var han inte sig själv trots allt, så det är kanske att ropa hej i onödan. Men det är nog den lilla klon som spökar. Har en tid idag hos vetten idag 10.30 får se om jag åker dit, för i går kväll efter rengöring fick han värdens tokspel och tyckte livet verkligen var toppen!


Efter det kom damsugarn ut på en motionsrunda. Sen begav mig till Hallsberg för att inhandla färskfoder till Lilleman och vitaminer och enrgi på burk till mig själv! Måste verkligen göra nått åt den här tröttheten, den är ju sjuk! Finns inget liv och ingen lust och 43 år gammal! Har fått  rekomenderat B-vitamin eftersom denna brist kan medföra stress & nedstämdhet och eftersom jag äter så otroligt sunt jämt :S så kanske det kan ligga nått idet!

Så det blev en Mivi Total & Detrox (utrensningskur) från hälsokost! Dyrt för min redan tärda plånbok, men det kanske lönar sig om man kan få lite enrgi och ork! Kännde mig nästan lite piggare där och dåFlört!


Så idag är en ny början till mitt nya liv!

Stor tillit och förtröstan men första hjälpen blir:


 Mivitotal® plus

  


Flaggskeppet i familjen! Har valts till Årets Hälsopreparat fem gånger. Mivitotal® plus med fler än 100 vitaminer och mineraler, vattenlösligt Q10, alfalfa, psyllium samt bioflavonoider är ett av marknadens mest kompletta kosttillskott. Q10 är en antioxidant, nödvändig för cellernas energiprocess. I sin vattenlösliga flytande form har den ett maximalt upptag i kroppen. Alfalfa är mycket rik på klorofyll och innehåller över 65 viktiga näringsämnen. Bladen innehåller dessutom över 50 procent högkvalitativt protein samt viktiga enzymer, mineraler och vitaminer. Den giftfritt odlade alfalfa som används, är koncentrerad, torkad växtsaft från bladen. Psylliumfröskal är ett välkänt fibermedel som medverkar till att hålla magen i form. 

 Methodraine Detox

  

Sedan tidernas begynnelse har människan känt ett behov av att rena kroppen från oönskade ämnen som påverkar vårt välbefinnande. MethodDraine Detox är en ny metod för effektivare kroppsrening av hela dig. Den speciella kombinationen av örter i MethodDraine Detox driver ut gifterna som samlats i kroppen


Kramar Jean



Av Jean - 8 september 2009 07:25

  

Som igår morse känns den här morgon ganska ok ännu! För hoppningsvis fortsätter den så för det gjorde den inte igår! Gick en sväng med lilleman. Men sen var det som all lust och energi rann av mig! Skulle åka och städa ett ställe men gick och la mig efter att ha hetts ätit ett paket Ballerina och mjölk till frukost! Ju mer jag tänker på att jag måste börja ta tag i vad jag stoppar i mig är det som fan anfaller och jag blir som ett trottsigt barn och äter ännu mer dynga!

Klockan 12 vart jag iallfall väckt av mamma som undra vart jag höll hus...utan att hinna tänka så åkte jag och tog tag i städningen! Och vad bra det kändes efteråt, en plankstek fick avsluta dettta städpass! Det ena gav det andra så jag diska en jättedisk jag sparat på ett par dagar! Kanske är det därför den här morgonen känns ngt bätte! Har jag tur tar jag även tag i resterande energi tjuvar! Ber för det!

Kran Jean

Av Jean - 7 september 2009 06:50

Vaknade kl:6 och en så länge känns det helt ok med denna morgon! Lite kaffe och ett antal ciggaretter har även fått starta denna morgon som alla mina andra! Orolig är jag...43 år och redan högt blodtryck och saknad av natrium salter i blodet, vad det nu kan betyda! Skönt ändå att läkarna ändå hitta nått som kanske kan förklara min trötthet och helt avsaknad av enrgi, men om jag kommer få nån vidare hjälp med detta konstaterande är ju tvekasamt! Har ju varit inne i sjukvårdens rullningar sedan 10 års åldern, men fortfarande inte fått nån hjälp. Så det vore väll att tro på ett under om nått sånt skulle ske! "Lyckopiller" i all ära men fördagen har jag tvärslutat, får se om jag kommer orka ta mig igenom detta levande! Det är verkligen som att välja pest eller kolleria...Antingen är man fångad i paniken som sköljer hela ens liv eller så äter man tabletter som får en att inte ens orka gå ur sängen, eller ens ta sig till läkarn och säga att dom inte funkar! All glädje ork försvinner och jag är  bara ännu ett till offer som fogar sig och håller sig undan sjukvården. Tyvärr håller man sig ju även undan sitt eget liv!  Man bara tuggar i sig vad man blir tillsagd och sover och sover och åter sover, sen var jag, det lilla problemet ur världen. Undra hur många år jag legat på soffan och bara sovit...borde det inte finnas nått som fungerar??????

Kramar Jean


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards