Kära dagbok!

Alla inlägg den 19 september 2009

Av Jean - 19 september 2009 05:10

Favorit i repris...Farmors bästa blir 4 år!


Vaknade 4.45 Det gör inte så mycket idag, för ska jag och ha date med 150 får! Lite nervöst men jättespännande och intressant.

Igår var vi till Kumla bk och gick i skogen och Lydnadsträna. Vi var själva till en början men sen dök det upp fler så vi fick möjlighet till en gemensam plats, samt en ensamplats med hundar som hade kul utan lilleman. Självaste liggandet gick bra, men sen när jag sa sitt hade jag han inte med mig och han gjorde ett skutt ut! Men han låg så länge han skulle...Tack för det & trevligt sällskap! Fick också lite nya råd om apporten som verkar funka =0), och även en bra upptäkt att jag berömmer när han släpper...Tack och sen bra...och det är ju inte bra, så igår använde jag mig istället av klickern, som har vart bortglömd ett tag + att jag "kräver" ett sitt!

Fick till ett par riktigt bra igår kväll =0)...Vänstersvängarna fortsätter att utvecklas =0)...Det är så skoj!


Därefter fick Lilleman va hemma och jag tog en shopping till Marieberg för att inhandla present åt Wilmer! Sen var jag och inhadla en ny vardagsrumsmatta på rean 899:- Nu 499:- Det var verkligen behövligt, dom jag hade har varit med ett antal år, så det gav mig lust till att röja...så det vart en ommöblering & nystädat hem som följd!

Mamma kom över och vi käkade räkor & kolla Idol!


Hur mår jag då??? Piggare deffenetivt, men nu så upp i varv istället så jag blir faktist lite rädd för hjärtat!

Det är Fluxetinet nu som böjar helt försvinna...känner igen stressen innom mig! Måste komma på ett sätt att varva ner för det kommer inte hålla i längden det här,även om det är kanon att jag nu orkar med en hel dag! Men vart fan är balansen... VILL inte börja igen, VILL inte äta skiten!!!


Ja ja, nu är det ingen tid till att tänka mer på det! Nu ska vi göra morgonsysslor för att senare åka till Arboga och träffa fåren. Med lite tur kommer jag även träffa Lisbeth & Loke. Efter det ska det göra smörgåstårta till Wilmers kalas...så ser min dag ut!


Kram// Jeanette  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards