Kära dagbok!

Alla inlägg den 15 september 2009

Av Jean - 15 september 2009 07:00

Dagarna som gått och jag har blivit påminnd om varför man inte festar så ofta längre...Jag blir ju sjuk i flera dar eller i allafall känns det så. Söndagen gick åt att tillbringa raklång hela dagen, ucsh... mådde verkligen inte bra!

Men festen var kanonkul, så det var det ändå värt. Måndagen vaknade jag lika så med en sprängande huvud värk men det var nog mer avsaknad av koffinet jag inte fick i mig i går, som orsakade denna huvud värk. För efter ett par koppar kaffe kände jag mig lite piggare. Den här morgonen vart jag glad när jag vaknade iallafall, vart väckt av en glad Briard som var både mys och bus sugen...TACK!!! Han har ju varit lite hängig ett tag och han har inte alls varit sig själv. Men i går kändes han som han är på väg tillbaka. Så det vart en sväng till Kumla Bk för att först gå en runda runt spåret...Halva rundan var han lös och han fick springa och vi lekte loss lite! Så skönt att han känns bättre...peppar peppar bara det håller i sig!


Efter rundan körde vi lite lydnad...Fot med stanna som går bättre och bättre, ingångar utan mina handtecken som gärna lever sitt eget liv. Klock ren ändå, så där SKA mina händer bort, men fan så svårt det är! Hopp...gick runt till en början som han aldrig gjort förr, men avslutningsvis så fick vi till ett par lyckade hopp!


Mina vitaminer fortsätter jag att höja till skyarna, inte en ända tuppis i går och jag känner en livslust och till och med en inre glädje...Mysko känsla, men så härlig! Vet inte när jag mådde så här sist! Störta orsaken är nog också att jag slutat med "Lyckopillren" känner fortfarande inte av några utsättningproblem förutom att jag drömmer mera! Kommer nog få själl av min läkare att jag bara tvär slutat, men den dagen den sorgen! Nu mår jag bra och tänker njuta av den kännslan så länge den varar! Har till och med fått lusten till att göra nått åt mitt hem, har inte gjort nått radikalt än men att bara lusten infunnits är väll ändå ett stort friskhetstecken!


Idag blir det mer lydnadsträning, vi har tävlinslydnadskurs i morrgon så det är bara att sätta fart! Problemet vi har är apport bocken och den betvivlar jag att vi kommer få att sitta tills den det är dax för tävling! Lite är det så att jag faktist drar mig för att ens träna med den, roligare liksom att träna på resten som går bra! Kanske borde ta mig en funderare på att tänka om här! Jaa...så from idag ska apporten fram en liten stund per dag!


Ha en bra dag medans vi tragglar in apporten // Kram Jeanette!









Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards