Kära dagbok!

Alla inlägg den 18 september 2009

Av Jean - 18 september 2009 07:08

...och framför allt med min Lillemans utveckling! Så skönt att det verkligen går framåt och att vi kan ängna lite tid åt roligare saker än att traggla "Vardagsstrul" hela tiden! Vi är ju inte i mål ännu, men jag betvivlar inte att vi inte längre att vi kommer nå dit! Och jag känner ändå att det går att njuta på vägen dit!


Så just nu känner jag mig väldigt nöjd och energi full och har fått massor med andra saker uträttat! Förådet tömdes häromdagen, utan att ens kolla var det var för skit i låderna kasta jag skiten...Sånt ger merenergi & en befriande kännsla, så dagen följdes också åt av alltanröj! Efter det var det lydnad på Askersunds bk och jag sov inte denna dag heller! Kanon nöjd med den dagen!

Inte ens igår kunde jag ta en tuppis, fast jag var egentligen var jättetrött efter en natt med ingen sömn pga av försent kaffedrickande! Kan sakna lite balans faktist om det är nått som ska störa mig!


Gårdagen började med en runda rund säbylunds sjön! Valter fick vara lös och det jag kommit på är att inte leka med han när jag släpper han, utan bara ett lugnt varsegod! Då kommer han inte upp i aktivitetsnivån som utlöser otygen, då finns kontrollen fortfarande och han hittar inte på massa otyg. Direkt när jag sen märker han börjar gasa lite så blir det en inkallning och "gå här"! När han åter varvat ner börjar vi om med ett varsegod! Känns verkligen skönt att jag börjar våga lita på mig och min lilleman! Så tillsvidare får det vara "tråkiga" frisläpp och leken får komma i andra mer kontrollerade former!

Så som tex dagen lydnadsträning som vart på Öbk tillsamans med Ida & Kaja! La även ut en film för att se hur vi utvecklas samt att se mer vart vi är och vad vi ska jobba vidare med! Mycket bra, det resulterade även i att jag fick mycket goda råd och tips utifrån...Vilket resulterade i en fantastisk lydnads träning igår! Tusen Tack Cilla för den responsen!

Därefter försökte jag sova en stund men det gick inte! Jag städa av lite, men i natt har jag sovit gott så nu ska vi ut i det härliga höstvädret på morgonpromenad och vi tar nog även en sväng till Kumla Bk...

Så kul just nu, så det är bara att smida medans det varar...


Carpe Diem Jeanette  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards