Kära dagbok!

Alla inlägg den 28 september 2009

Av Jean - 28 september 2009 05:52

Valter på höstpromenad!


En tung dag räddades av min lilleman, mitt levande lyckopiller utan biverkningar! Han apporterade!!! Vart så himla glad, trodde det skulle va en omöjlighet att kunna få till det, iallafall inte innan tävlingen! Men nu så...sittande på rumpen, med tassar i marken utan tugg.

Nu ska det bara befästas! Vill ni se bild & film gå vidare till  http://valterbriard.bloggagratis.se/ så duktig och så stolt!


Annars hände det inte så mycket igår! Äter och äter och nuttriletten står orörd, min utrensning kur lika så! Sover & sover och får inte nått vettigt gjort förutom innom hunderit, där det låssnat rejält. Men vart tog kraften vägen till allt annat? Det är ju antagligen så enkelt att den går åt att rensa ut "lyckopillren" som jag ätit ett tag. Försöker finna mitt eget accepterande och tron på att det kommer att bli bättre en dag, bara jag håller ut! Men när? Tålamod är ju inte min starkaste sida! Men men, får verkligen hoppas att jag tar tag i mina måsten idag...Det måste hända nått.NU

Tur iallafall att jag har min lilleman, fast lite dåligt samvete kan jag få även för det, att han har en sån trök matte. Men det blir bättre & kommer bli bättre!


Har mer och mer börjat tänka på att jag kanske skulle må bättre av ett jobb,inte heltid men några timmar om dan till en början.Att bara komma hemifrån! Men vart får man tag i det, finns ju inte ens till friska unga människor. Men vill man så kan man har jag hört. Så jag ska nog höra med försäkringskassan om dom har nått pröva på jobb.

Japp, det ska jag! Här och nu känner jag att det är det jag ska göra!


Dagen ska ju ändå gå åt till att ringa massa jobbiga samtal, stå i köer som kan vem som helst ur fas!

Men attans så skönt det kommer va när det är gjort!

Så idag kommer det att bli en bra dag! Jag är stark! Jag kommer ha kraft & energi att ta tag idagen! Så...

ATT GÖRA: Ringa läkarn, Ringa försäkringbolag, Om garage låset, Försäkringskassan!


En annan rolig sak var att min dotter Tessan beställde en liten Briard valp! Så kul ska det bli, men det blir en lång väntan! Maj är den lille tjejen leverans klar, om allt går som tänkt...Vi väntar och hoppas!


Kram Jeanette


Min vägledning för dagen:

Den hängde:

Den hängde visar på motgångar i livet som kanske blir så pass överväldigande att man ibland behöver släppa taget. Ibland behöver man sluta kämpa och bara slappna av, låta saker och ting ske i sin egen takt. Släppa kontrollen som man trodde man hade, men det visade sig bara vara en illusion. Ibland behöver man gå åt sidan och avvakta, inte göra något alls. Kanske man sitter fast i en oönskad situation, men istället för att tycka synd om sig själv är det dags att lämna situationen.

Änglars viskningar:

Är det något speciellt du har på ditt hjärta just nu? Något speciellt du önskar? Din ängel finns vid din sida för att hjälpa dig och se till så att din önskan blir verklighet. Be om råd och stöd, du kommer att finna det 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards