Kära dagbok!

Alla inlägg den 25 mars 2010

Av Jean - 25 mars 2010 04:48

Blir så trött!!! Vaknade 3.45 och kunde inte somna om...! Så den här dagen blir inte kul! Helt krossad och stressad blir jag när det blir förmånga tidiga mornar. Det börjar smått sätta sig på psyket...Blä!

Hade ju behövt lite extra krafter för ett nervöst möte med arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Kanske leder det till nått bra,men ändock väldigt nervöst sånt tycker jag.

Nu tidig morgon ska vi också åka och hämta Zot o Ziz, men först ska det bli en långis i skogen med min lille...om jag nu orkar en lång vill säga!

Men till skogen ska vi!


Lovade också Wilmer att han skulle få sova hos Farmor i kväll och han kräver ju en del allert energi av sin farmor...Men har jag tur så kanske jag kan "lura" till innan F.k mötet och pigga på mig! Men risken är överhängade stor att jag kommit till stadiet övertrött och kan inte finna ron...


Frustratinen börjar smått smyga sig på igen också att jag inte kommer tillrätta med Valter stress...

Får verkligen inget gehör på micro runderna här hemma med att vänta in han...

Har ju hållit på så nu i ca tre veckor. Tycker man borde börja se ett resultat nu, men hundmöten och stressen tycker jag bara blir värre och värre här hemma vid och då kan jag nämna att dom verkligen inte blir långa...Men ändå så Katastrofala...Hua!


Började och kikade runt och hitta en artikel om stress (Vill du se hela, se tidigare inlägget) Jag hitta mycket matnyttigt åt oss...Tex just denna text jag bara måste minnas...

DET TAR TID! 


"Om man tar bort de stressframkallande faktorerna, så tar det ändå lång tid innan man kan se någon ändring av hundens beteende. Detta på grund av att den förstorade binjurebarken fortsätter att producera alltför stora mängder stresshormoner. Men så småningom når hormonsystemet ner till sin normala kapacitet och individen blir mer harmonisk och välfungerande."

 

Däremot vet jag inte hur vi ska kunna ta bort stressfaktorerana här hemma vid...Han måste ju kissa och bajsa eller ska det behövas så drastiska åtgärder att jag ska behöva ta bilen även till dessa tro???????????


Näää, en hydda i skogen tre veckor....Hua så negativ jag är igen!


Igår då? Carola kom hit, skulle bli en prommis med hundarna, men jag fick äran  att va ensam rå om lilla Ludde medans Sussane var till vårdcentralen!

Så go den lille plutten och han börjar verkligen va med nu på ett helt annat sätt. Skrattar och ler och pratar och upptäcker händer mm...


Carola hängde på och vi fikade och vi blev ny friserade.Tiden sprang iväg så nån hundprommis hann vi inte med...Men det blir väll fler tillfällen :)


Nä, nu ska jag göra mig ording för skogs rundan så vi hinner...Ska ju som sagt hämta zot o ziz!


Ha det bäst, själv ska jag försöka va lugn och fin och inte stressa och frustrera / Jeanette



Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards