Kära dagbok!

Alla inlägg den 29 maj 2010

Av Jean - 29 maj 2010 05:30

  

Efter en sämre dag i Tordags, då min älskade lilleman nästan var döende enligt mig. Var han igår mycket piggare! Vi börja med att åka till skogen på en kort kiss! Lugnare där, efter som han är väldans orolig, förvirrad och rädd ute för ALLT just nu!


Igår var tom skaterna hotfulla...Skitläskiga!!! Men idag var det lugnare och han vart lycklig av att se Bibbi och Carola som var där för spåra. Vi tog en snabb fika med dom för att sen åka inhandla hundmat och sen hem och vila igen. Jag tog tag i trädgården, både på framsidan och på baksidan. Hemma ville Valter nått helt annat än vila.

Han hitta sin kära gamla Apa som legat gömda hela vintern och roa sig med!

Han ska ju hållas lugn. Men så länge han väljer själv, måste det ju va helt ok att han far omkring lite. Typ så här:


å Sååå härligt att han börjar komma tillbaka   


Efter en heldag med mammas hjälp i rabbatterna bland maskroser och ogräs, så kunde vi inte hålla oss! Åkte en snabbsväng till Tessan och hälsa på lille Texas! Förutom alla privat kameror han får utstå, var han även en sväng till fotografen och vart fotad på riktigt!

Här kommer lite av dom privata...


        

Härliga Collie Kille...

Rumsren??? Inte en kiss inne!

Är inte det också helt otroligt duktigt av en liten krabat på 12 v!?!

Hon provade även lämna han själv en micro stund och stod spanande och kolla på han...Han tog en husesyn och gick och la sig! Annars roar han sig med diverse...Förutom en massa lek så bla att förse sig med massa extra protiener. Protiener som bestående av maskar och sniglar som han gräver fram i rabbatterna. Mums säger Texas och urk säger Tessan.

Kloklippning som gick galant, han somna! Däremot bortning förstod han inte riktigt syftet med...Han som är så snygg ändå ;)

Men nått suspekt måste det ju finnas här i värden och i Texas värld är det Grind passagen! Men när matte bara går är det väll bara att följa :)


Idag skulle jag följt med Ulrika & Mercan på Briard specialen. Men jag blir hemma för vård av hund! Kändes inte ok att lämna bort han nu. Men vi får hejja här hem i från i stället! Stort Lycka till...Hejja Hejja och Lycka till alla andra också som ska beträda ringarna!

Ett stor lyckönskan också till vår uppfödare Pernilla och hennes kusin Ulrica som ska ha försäljning på sina egna "Onyx de lyx" grejer! Spännade!


Ha en trevlig helg alla / Kram Jeanette




Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Trafik


Ovido - Quiz & Flashcards